026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Hoe werkt het? » Tarieven

Tarieven MySpott Standaard*

Voor onderstaande tarieven krijg je niet alleen een website met een passend ontwerp, je maakt ook zeer voordelig gebruik van het professionele Footsteps CMS om je website snel en gemakkelijk up-to-date te houden.

59,-  p/m

o.b.v. een 3-jarige
overeenkomst (minimaal)

69,-  p/m

o.b.v. een 2-jarige
overeenkomst

89,-  p/m

o.b.v. een 1-jarige
overeenkomst

Voor onze premium website gelden andere tarieven »

De tarieven zijn inclusief technische realisatie, hosting, onderhoud en meer »

Veel webdesignbureaus rekenen hoge kosten voor het ontwerpen en bouwen van een website. Door te kiezen voor een kant-en-klaar ontwerp van MySpott heb je alles voor één vaste, voordelige prijs en bespaar je maandelijks veel geld. Op basis van een 3-jarige overeenkomst betekent dit al snel honderden euro's voordeel!

Gratis website ontwerp na een 3-jarige overeenkomst

Ondanks het feit dat de meeste MySpott-ontwerpen vrij tijdloos zijn, wil je misschien na drie jaar uw website in een nieuw jasje steken. De internetwereld met al zijn trends en technieken verandert in een hoog tempo.  Het systeem waarop uw website draait zal zeker met zijn tijd meegaan, maar het ontwerp van uw site blijft hetzelfde.

Als je na drie jaar uw overeenkomst voor hetzelfde termijn verlengd, mag je kostenloos een nieuwe template uitkiezen. Wij passen deze template gratis op je website toe, natuurlijk met je (vernieuwde) huisstijl. Je hoeft niet opnieuw alle inhoud te plaatsen. Door deze gratis service blijft je website modern en aantrekkelijk.

Ontwerpen uitkopen

Zie je in één van onze ontwerpen hét ontwerp voor je website, en wil je de enige zijn met dit ontwerp? In dat geval kun je bij ons navragen of deze template al in gebruik is en wat de eventuele kosten zijn voor het uitkopen.

Overtuigd van onze voordelige service? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

* Het genoemde bedrag brengen wij per jaar vooraf in rekening. Zie je dit liever anders? Geef dit dan aan en we kijken samen wat er mogelijk is.